Hvem er jeg?

DSC_0056.JPG

Jeg hedder Per Hosbond Svenningsen, og jeg blev uddannet som kørelærer i 2018 ved at bestå både den teoretiske og den praktiske prøve i 1. hug. Efter nu at have kørt som kørelærer i nogen tid, er jeg blevet bekræftet i at det er det rigtige job for mig,- jeg glæder mig til at komme afsted hver dag.

Jeg er 52 år gammel, har været gift (med den samme skønne kvinde) i over 30 år, og vi har 2 voksne børn. Jeg er bosiddende i Ørum ved Hjallerup hvor jeg nyder livet med familien når jeg har har fri.

Jeg har boet næsten 20 år i andre lande,- 3 år i Hviderusland og 16 år i Tyrkiet, hvilket giver mig en unik kulturforståelse og evne til at se ting fra andre sider.

I de 2 lande har jeg arbejdet i lederstillinger i forskellige firmaer og også som leder af en NGO, og har derigennem oparbejdet stor erfaring i samarbejde og fleksibilitet.

 

I mine mere end 15 år som frivillig og ulønnet præst eller assisterende præst, har jeg haft god brug af mine pædagogiske og didaktiske evner når der skulle undervises eller foretages personlig coaching og mentorskab. 

Hosbonds Køreskole har teoriundervisning i Teamhouse, Østergade 36, 9400 Nørresundby, og laver derudover skræddersyede teoripakker, eksempelvis for Aalborg efterskole i Hals